Credit pentru firma ta acordat în 24 de ore.

Până la 60,000 RON pentru 12, 18 sau 24 de luni indiferent de entitatea juridică.

Multumesc creditfirma.info! Datorită vouă am luat un împrumut pentru a-mi extinde afacerea.
Victor Valentin Valeriu
Iasi
O soluție foarte bună pentru când ai nevoie de bani de aparatură și nu ai de unde.
Cătălin Ștefaruc
Bucuresti

Credit pt firme noi înființate ca să pornești bine la drum

Finanțarea firmelor noi poate fi o provocare. Dar nu trebuie să fie imposibil. Dacă aveți o idee grozavă de mică afacere și sunteți gata să depuneți un efort serios, există surse de finanțare care sunt dispuse să vă dea bani pentru a vă ajuta să vă lansați compania.

Știm cât de dificil este pentru startup-uri și întreprinderi mici să obțină finanțare. Băncile doresc garanții solide înainte de a acorda fonduri; acest lucru face ca întreprinderile mici să fie o propunere riscantă pentru majoritatea creditorilor. De aceea, majoritatea împrumuturilor pentru întreprinderi mici provin de la instituții nebancare numite finanțatori. Aceștia sunt creditori specializați care înțeleg riscurile pe care le implică împrumutul de bani pentru întreprinderile mici, dar care doresc totuși să le ajute să se dezvolte prin finanțare.

Cum să obțineți un credit pt firme noi înființate

Dacă operați o întreprindere mică și mijlocie (IMM), este posibil să fiți eligibil pentru un credit pt firme noi înființate. Aceste împrumuturi sunt, de obicei, mai mari decât împrumutul tipic pentru microîntreprinderi și pot avea termene de cinci până la șapte ani. Dacă nu reușiți să obțineți capital de la o bancă sau de la o altă instituție financiară prin opțiunea de credit firmă, este posibil să puteți solicita un împrumut de la guvernul statului dumneavoastră.

Cum să obțineți un credit pt firme noi înființate cu capital de risc

Dacă doriți să obțineți capital de risc pentru afacerea dumneavoastră, probabil că va trebui să vă prezentați ideea unui investitor. Dacă reușiți să obțineți finanțare prin intermediul unui  investitor cu capital de risc, puteți solicita un împrumut folosind capitalul social al companiei dumneavoastră ca garanție. Acest lucru se numește „împrumut împotriva capitalului propriu” și este un tip de împrumut cu capital de risc. De asemenea, puteți solicita capital de risc prin intermediul unui incubator sau accelerator de afaceri. Aceste organizații oferă adesea finanțare companiilor promițătoare în schimbul unui procent din companie, odată ce aceasta devine profitabilă.

Cum să obțineți o subvenție pentru mica dvs. afacere

Înainte de a solicita o subvenție prin credite firme mici, ar trebui să stabiliți mai întâi ce tip de subvenție este cel mai potrivit pentru afacerea dumneavoastră. Există multe tipuri de granturi, inclusiv granturi specifice unui program, granturi competitive și programe de granturi la nivel de stat. Puteți găsi oportunități de granturi prin intermediul guvernului, precum și prin diverse organizații care acordă granturi. Cel mai bun loc pentru a începe este efectuarea unei căutări amănunțite a oportunităților de granturi.

Puteți face acest lucru prin intermediul motorului de căutare de granturi al guvernului federal. De asemenea, puteți căuta oportunități de granturi pe site-urile web ale organizațiilor care acordă granturi. De asemenea, ar trebui să creați un plan de afaceri, la fel cum ați face-o atunci când solicitați un împrumut. Este posibil ca organizațiile care acordă granturi să dorească să vadă cum intenționați să folosiți banii. Planul dvs. de afaceri ar trebui să includă detalii despre compania dvs. și despre modul în care intenționați să folosiți subvenția pentru a vă dezvolta afacerea.

Dacă sunteți proprietarul unei afaceri mici, probabil că sunteți conștient de provocările legate de asigurarea capitalului pentru compania dumneavoastră. Din fericire, există multe opțiuni disponibile pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Fie că aveți nevoie de un credit pt firme noi înființate sau de capital de risc, puteți găsi sursa perfectă de capital pentru compania dumneavoastră.

Oferă un calificativ acestei oferte de credit!
[Total: 1 Media: 5]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *